Je bekijkt de reis...

Spanje
a
A
21 september 2014 15:54 | Door: Jos Kalberg
Dat is een hele stap die je daar maakt! Ik ken het gevoel dat je de familie thuis mist maar heb geduld, komt allemaal goed.
Wens je heel veel geluk toe en succes met de spaanse les.
Groet,
Jos
21 september 2014 16:57 | Door: Liesbeth
Hallo Laura,
Jullie appartementje ziet er echt heel leuk uit! Ik kan me voorstellen dat je zin hebt om daar heen te verhuizen. Misschien kan je ook nog iets aan sport gaan doen om mensen te leren kennen of iets creatiefs?
Stierenvechten vind ik niet echt iets voor jou, maar wie weet... Ff doorzetten totdat je studie begint en dan zal de tijd gaan vliegen denk ik.
Dikke kus
Liesbeth
21 september 2014 18:27 | Door: Ruud & Jacqueline
Hoi Laura,
Leuk stukje, we krijgen een goed idee over waar je komt te zitten. Het appartement ziet er heel leuk uit en is al mooi ingericht. Ook wij verheugen erop om jou en Marco gauw weer te zien.
We spreken elkaar gauw. Groetjes aan Marco en de familie!
22 september 2014 10:44 | Door: Oma
Hallo Laura,
Wat een leuk verslag heb je geschreven. We hebben het zelf op internet gevonden.
Je appartementje ziet er inderdaad heel knus uit, dat is een leuk begin om samen te gaan wonen. Veel succes met je cursus Spaans volgende maand.
Abrazos
Opa en oma
23 september 2014 15:44 | Door: Opa Koet
Hallo Laura,
Leuk ingericht jullie appartement ! Vrolijk en kleurig!
Ter ere van wat is er 2 weken feest in Logrono? Dat is knap lang.
Stierenvechten had ik ook wel eens een keer willen zien tijdens een van de vakanties in Spanje,
teneinde er zelf een oordeel vellen te kunnen vellen, maar oma zag het niet zitten.
Gaan Marco en zijn familie daar regelmatig naar toe?
Heb inmiddels ook je tweede verslag gelezen.
Ga zo door. Mooie vingeroefeningen om ooit eens correspondent van een of andere krant of zo te worden.
Knuffel,
Opa.